Algemene voorwaarden 

Algemeen 
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met de Hoepelrokken.nl. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. Hoepelrokken.nl behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden. 

Bestellen 
U kunt uw bestelling plaatsen via het winkelmandje op de site. 

Prijzen en Betaling 
De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Hoepelrokken.nl is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te betalen; contant bij afhalen(op afspraak), met ideal of vooraf overmaken. Wanneer u ervoor kiest de bestelling te laten bezorgen, dient u vooruit te betalen of gebruik te maken van het betaalsysteem. Dit dient te geschieden binnen 5 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging. Wanneer de betaling na 5 dagen niet door Hoepelrokken.nl ontvangen is, ontvangt u eenmalig per email een betalingsherinnering. Vervolgens hebt u 2 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 7 dagen niet betaald is, wordt de bestelling geannuleerd. 

Annulering 
Als u uw bestelling wilt annuleren dient u dit te melden per email info@hoepelrokken.nl 

Verzending en Levering 
Afhalen kan op afspraak.  Verzending vindt plaats via My Parcel pakketpost. Uw bestelling is via deze weg niet verzekerd tegen verlies of schade tijdens verzending door My Parcel. Hoepelrokken.nl  is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na transport door My Parcel. 
Wij streven ernaar de bestelling binnen maximaal 2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. U ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Heeft u de artikelen voor een bepaalde datum nodig, geef dit dan aan bij uw bestelling. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden. 

Retourneren 
Als uw bestelling bezorgd is, kunt u na overleg met ons retourneren.
Het is prettig als u dit binnen 3 werkdagen vanaf ontvangst bij ons meldt en binnen 7 dagen te retourneren.
De artikelen worden alleen retour genomen als aan onderstaande voorwaarden voldaan wordt: 
• de artikelen dienen bij ons gekocht te zijn; 
• voldoende gefrankeerd te zijn, 
• de gekochte artikelen dienen in dezelfde staat te zijn als bij ontvangst

* Afgeprijsde artikelen worden niet teruggenomen

De kosten en verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) zal na controle van de artikelen, direct aan u worden overgemaakt.